Gastronomia a Riudecanyes

 

 

La gastronomia de Catalunya forma part de la dieta mediterrània i, com a tal, inclou una gran varietat de productes del mar, de la muntanya i de l’horta. La cuina catalana ha aportat tot un seguit de plats que ja són coneguts a diferents llocs del món.

 

GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-14
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-12
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-07
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-11
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-10
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-04

 

Es caracteritza principalment per les seves nombroses i reconegudes postres. Els ingredients arribats del mar i de l’horta són la clau fonamental per a l’èxit dels coneguts plats catalans.

 

GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-02
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-08
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-18
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-15
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-06
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-05

 

La majoria d’aquests plats típics tenen origen rural. A causa de la seva extensió orogràfica la seva gastronomia ofereix gran varietat d’ingredients en les seves receptes, on destaquen els productes de la muntanya, l’horta i el mar, fent ús principalment de l’oli d’oliva, la mantega de porc, els alls, les cebes, les hortalisses, el peix i marisc fresc, els arrossos, els llegums, les herbes aromàtiques i la composició de pastissos.

 

GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-29
foto-pa-amb-tomaquet
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-27
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-26
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-24
GASTRONOMIA-EN-RIUDECANYES-22